Online Marketing

Het internet biedt vele mogelijkheden om je product of dienst te promoten. Online marketing is dan ook een erg breed begrip. Maar het doel van online marketing draait in essentie maar om één vraag:

‘Hoe kan ik online het beste mijn doelgroep bereiken?’

Hiervoor is het belangrijk een goed beeld te hebben van je doelgroep. Voordat we een strategie bepalen doen wij daarom eerst onderzoek naar je doelgroep. Wie zijn ze en wat willen ze. Vervolgens bekijken we de mogelijkheden om je online doelstellingen te realiseren en kiezen we samen met jouw de beste strategie. Op basis van de gekozen online marketing strategie komen we tot een gefundeerde mediakeuze.

Inzichtelijk en efficiënt

Online marketing is een stuk effectiever dan traditionele marketing. Dit komt doordat we de inhoud van je boodschap veel gerichter kunnen ‘targetten’. Het realiseren van je marketingdoelstellingen wordt hierdoor een stuk goedkoper. En door vooraf de belangrijkste KPI’s te bepalen maken wij de activiteiten ook meetbaar. Hierdoor kunnen we de resultaten nauwkeurig evalueren en campagnes elk moment bijsturen.

Met optimaal bereik en maximaal rendement

We zorgen voor een optimaal bereik en stemmen de boodschap perfect af op de doelgroep. Zo realiseren we maximaal rendement waarmee we onze opdrachtgevers helpen hun online doelstellingen effectief en efficiënt te behalen.

We kunnen je o.a helpen met…

-Zoekmachinemarketing (SEO/SEA)
-Social Media marketing
-E-mailmarketing
-Banner campagnes
-Mobile marketing

Copyright © 2021 Brainsturm. All rights reserved | Disclaimer by Max