Website optimalisatie

Via Google, nieuwsbrieven en Social Media campagnes trek je behoorlijk wat bezoekers naar je website en/of webshop. Toch zorgen al deze bezoekers vaak nog voor weinig leads. Er gaat dus iets fout, maar wat?

Je kunt pas echt de conversie verbeteren als je weet wat er fout gaat. Toch analyseren maar weinig bedrijven de sterke en zwakke kanten van hun website. Een gemiste kans wat ons betreft want met een goede analyse kan je de conversie aantoonbaar verbeteren.

We analyseren de knelpunten

Brainsturm beschikt over de kennis om het gedrag van websitebezoekers te meten en de content van je website op effectiviteit te analyseren. Zo brengen we in kaart hoe bezoekers jouw website in de praktijk ervaren. Met deze analyse maken we de ‘conversieknelpunten’ van je website inzichtelijk. Waarom wordt het contact formulier niet ingevuld? Waarom volgt er op al die bezoeken zo weinig verkoop? Met ons advies geven we je een concreet antwoord op dit soort vragen. En indien gewenst begeleiden we je organisatie ook met het implementeren van de oplossing.

Maximaal online rendement

Website optimalisatie is een continueproces met veel verschillende facetten. We zorgen voor maximaal rendement door te blijven testen en kritisch naar alle aspecten van je website kijken. Soms met een kleine en soms met een grote aanpassing tot gevolg.

Ben je ook opzoek naar een hogere conversie of meer leads via je website en/of webshop?
Mail ons vrijblijvend op info@brainsturm.nl of bel 055 – 84 32 720.

Copyright © 2021 Brainsturm. All rights reserved | Disclaimer by Max