Referenties

Onder het mom ‘je bent zo goed als je laatste werk’ hieronder de mening van een aantal recente opdrachtgevers over Brainsturm.


 

John Dijkman
Commercieel Directeur Hamer Installatietechniek B.V.

John Dijkman - HamerAls Hamer B.V. hadden we behoeft om de positionering van ons bedrijf helder en duidelijk in kaart te krijgen. Hoe ziet men Hamer en wat is het onderscheidend vermogen van ons ten opzichte van onze concurrentie? Ralph heeft ons aan de hand genomen en na een aantal gesprekken waarin hij gerichte vragen stelde over o.a. markten, waardes en veranderingen kwam er op 1 A4-tje een complete positionering ( Brandguide ). Dit is voor ons het fundament waarop we verder zijn gaan bouwen in het marketing & communicatie beleid voor de toekomst. Door het strategisch inzicht van Ralph en zijn ervaring in het overzetten hiervan in de praktische uitwerking heeft hij onze focus verscherpt op wie we zijn en wat we kunnen en ons geholpen bij de implementatie van o.a. de nieuwe Hamer website. Het is prettig om expertice van buiten je bedrijf op deze wijze te gebruiken, de keuze voor Brainsturm was een goede.


Jim Heersink
Founder & Owner Da Vinci Salon Automatisering

Schermafbeelding 2014-11-17 om 16.00.12Reclame of Marketing? Dat is altijd de vraag. 1 op de 500 reclamebureau’s begrijpt  wat marketing is. Oftewel, je moet heel hard zoeken om een business sparring partner te vinden die begrijpt waar ondernemen werkelijk om draait. Ralph begrijpt het. Ralph staat ons als directie met raad en daad bij om onze business nog veel beter te maken. En naast zijn oneindige kennis, is er nog iets veel belangrijkers: het is een heel prettig mens. En dat is toch de basis van zakendoen.


Bert Kerseboom
Directeur KMO Solutions

Schermafbeelding 2014-11-17 om 16.13.17Ralph heeft mij als ondernemer (en als persoon) uitstekend geholpen bij het opnieuw vormgeven van de basis van ons bedrijf en onze communicatie. Met name door zijn positieve instelling en uitdagende manier van “teasen” kwamen alle onderwerpen naar voren die er in zo’n veranderingsproces echt toe doen (ook de zaken waar ik liever omheen had willen lopen).
Doordat Ralph de zaken expliciet bleef benoemen, werden mijn “blokkades” omgezet in discussiepunten, later gevolgd door concrete actiepunten. Zijn hulp was voor mij een schot in de roos en bij een volgend communicatie traject is Ralph zeker in beeld!


David Jongeleen
Algemeen Directeur TAF

Schermafbeelding 2014-11-17 om 16.17.54Ralph is een zakelijke marketingman. Niet alleen creatief maar ook in staat om zaken in het perspectief van een onderneming te plaatsen. Ralph is in staat de wensen van klanten te vertalen naar innovatieve oplossingen die pragmatisch uit te werken zijn. Daarnaast is Ralph een prettige vent om mee om te gaan. Ik zou hem morgen weer inhuren.

 


Rudolf Bijleveld
Algemeen Directeur Oud Reuchlin & Boelen

Schermafbeelding 2014-11-17 om 16.24.19I know Ralph for many years. Sometimes I totaly disgreed with his ideas however bottom-line, I must conclude and admit that his overal strategic approach and performance always has been very positive and most of the time above expectations.

 


Pieter Mulder
Algemeen directeur Mulder systems

BrSchermafbeelding 2014-11-17 om 16.47.54ainsturm heeft ons geholpen bij onze herpositionering. Ook qua bedrijfsvoering had de herpositionering consequenties. We zijn van 6 naar 4 bedrijven gegaan en hebben we met het oog op de toekomst Mulder Systems opgericht. We hebben Brainsturm leren kennen als een innovatieve marketeer die door zijn kennis en ervaring in staat is het management van een bedrijf effectief te begeleiden bij het nemen van dit soort belangrijke beslissingen.


 

Victor Doorn
Algemeen directeur Wegener Uitgeverij Gelderland Overijssel

Schermafbeelding 2014-12-05 om 15.10.04Ralph is een specialist in Marketing en Communicatie, hij heeft vele jaren voor Wegener Uitgeverij Gelderland-Overijssel als Adviseur en Account Director gewerkt en marketing en reclame strategieën bedacht, zowel op de consumenten markt als B t B en dat alles tot grote tevredenheid.

 


 

Copyright © 2021 Brainsturm. All rights reserved | Disclaimer by Max