Over ons

Het hart van Brainsturm wordt gevormd door Ralph en Ties Sturm. Hieronder lees je wat meer over ze. Meer informatie vind je op hun Linkedin profiel.

 

bw_MG_7402Ralph Sturm     

Ralph zit ruim 30 jaar in het marketing en communicatievak waarvan de laatste 20 jaar als directeur/senior adviseur bij grotere regionale communicatie adviesbureaus.Hij heeft gewerkt met grensverleggende ondernemers en in de keuken mogen kijken van bedrijven als Eijerkamp, Piet Zoomers, OHRA, Sanyo, Vitra, Altrex… en tal van andere ondernemingen. Groot, middelgroot en klein in de sectoren dienstverlening, business-to-business, retail en non-profit.
In de praktijk zag hij dat veel organisaties niet tot volle wasdom komen omdat ze onvoldoende de wensen van hun klanten kennen en geen duidelijke keuzes in hun aanbod maken. Om ondernemers te helpen hun concurrentiepositie aan de basis te verbeteren heb ik in 2009 Brainsturm opgericht.

“Samen met een ondernemer, directie MT of projectteam werken aan de positionering van een bedrijf, product of dienst vind ik het mooiste wat er is. Samen leg je het fundament voor succes. De basis waarop het aanbod, het beleid en de marketingcommunicatie van een organisatie gebaseerd is”.

 

bw_MG_7378Ties Sturm    Linkedin profiel Ties
Ties heeft communicatie- en informatiewetenschappen gestudeerd in Utrecht. Al tijdens zijn studie werd hij geboeid door het internet en hoe dat onze manier van communiceren is gaan bepalen.
Zijn analytisch denkvermogen en kennis van communicatieonderzoek weet hij commercieel te gebruiken. De resultaten van zijn onderzoek gebruiken we o.a. bij het bepalen van de online strategie en het verder verbeteren van bestaande websites.

Voordat Ties bij Brainsturm kwam werken is hij werkzaam geweest op de marketingafdeling van Futurumshop. De grootste sportwebshop van Nederland.

Copyright © 2021 Brainsturm. All rights reserved | Disclaimer by Max