Mulder Systems


logo mulder systemsDe Mulder Groep bestond uit 7 autonome bedrijven actief in de disciplines elektrotechniek, beveiliging, data-infra, IT, telecommunicatie en duurzame energie.
Een betere samenwerking tussen deze bedrijven onderling zou de concurrentiepositie verstevigen wist de directie.

Klantvraag

Hoe kunnen wij onze krachten intern beter bundelen en onze positie in de markt versterken?

Oplossing

Uit het doorlichten van het bestaande businessmodel bleek dat de toekomst voor de Mulder Group lag in samenvoegen van de verschillende bedrijven tot één multidisciplinaire systeemintegrator. Ons advies was om één nieuw bedrijf op te richten onder de naam “Mulder Systems”.

Uit marktonderzoek bleek verder
dat “continuïteit” en “persoonlijke aandacht” bepalend zijn bij de keuze voor een installatiepartner.
Op basis van dit inzicht hebben we een herpositionering geadviseerd waarin continuïteit van klanten het belangrijkste doel (de kernpropositie) van Mulder Systems is. Als nieuwe pay-off is voor “Mulder installeert continuïteit” gekozen.

Schermafbeelding 2014-11-20 om 12.23.12

In  lijn van deze herpositionering ontwikkelden we een nieuwe corporate identity en aangescherpte communicatie uitingen. De echte medewerkers (persoonlijke aandacht) van Mulder spelen daarin de hoofdrol. Op de compleet vernieuwde website komen alle disciplines nu goed tot hun recht.

Resultaat

De eigen medewerkers zijn trots op hun bedrijf en ondanks de recessie in debouw is de Mulder Group flink gegroeid. Zo zijn er twee nieuwe overnames gedaan en is een groter pand betrokken. Mulder Systems is helemaal klaar voor de toekomst.

Schermafbeelding 2014-11-19 om 13.12.05

Copyright © 2021 Brainsturm. All rights reserved | Disclaimer by Max