DriestedenBUSINESS

DriesteSchermafbeelding 2014-05-02 om 13.04.32denBUSINESS is al jaren een toonaangevend zakenmagazine in Gelderland/Overijssel. Door de opkomst van internet en de veranderende manier waarop we communiceren en netwerken voorzag de uitgever in de nabije toekomst druk op zijn businessmodel. Wij werden gevraagd mee te denken aan een oplossing.

.

.

Klantvraag

Hoe kan ik beter inspelen op de behoefte van mijn klanten en prospects?

Oplossing

Uit markt- en klantonderzoek bleek dat er behoefte is aan actueler zakelijk nieuws, meer en goedkopere commerciële mogelijkheden en meer en betere mogelijkheden om met andere ondernemers/bedrijven in contact te komen. Wij hebben de uitgever van DriestedenBUSINESS geadviseerd om naast de papieren uitgave een internetplatform en een zakennetwerk op te richten.

Op het internetplatform kunnen ondernemers hun actuele nieuws kwijt en kunnen zij zich commercieel profileren (banner, bedrijfsprofiel, bedrijfsvideo, businessevent, ondernemersindex, enz…). Als lid van het businessnetwerk kunnen ondernemers maandelijks naar verschillende netwerkevents en krijgen ze toegang tot bijzondere mogelijkheden op het internetplatform. De kracht van het geherpositioneerde DriestedenBUSINESS is de papieren uitgave die een goede aanjager is voor het geheel. Naast inventarisatie en positioneringsadvies over dit alles hebben wij ook de complete uitrol van middelen en mogelijkheden begeleid en het nieuwe internetplatform gerealiseerd.

Resultaat

Het internetplatform en het nieuwe businessnetwerk is op dit moment nog te jong om er veel over te kunnen zeggen. Wel is al duidelijk dat er behoefte is aan de combinatie businessblad, internetplatform en businessnetwerk. Het ledental groeit gestaag net als de inkomsten uit het internetplatform. Ook het aloude papieren businessblad floreert in de nieuwe combinatie als nooit tevoren.

Copyright © 2021 Brainsturm. All rights reserved | Disclaimer by Max